Vacatures en stageplaatsen

Onderwijskundige gezocht
Wij zoeken een nieuwe collega Onderwijsspecialist voor de regionale uitrol en de uitvoering van het programma Energy Challenges. Het gaat om een leuke, flexibele functie voor 2 à 3 dagen in de week. Zie de EC_Utrecht_Vacature_Onderwijsspecialist voor meer informatie. Sollicitaties lopen, dus neem direct contact op.

Onderwijs stagiairs
Lijkt het jou leuk om onder andere lesproducten op maat te ontwikkelen voor verschillende scholen en voor tijdens evenementen? Zoek je nog een uitdagende stage in het vakgebied onderwijs? Bekijk dan Vacature stage Onderwijskundige voor meer informatie!

Communicatie stagiairs
Zoek je een uitdagende en leuke Communicatiestage met veel vrijheid? Vind je het leuk om het boegbeeld van de Energy Challenges Utrecht te zijn richting de scholenteams en zowel interne als externe communicatiezaken onder je hoede te nemen? Kom langs, bel ons en zie Vacature Stage Communicatie 2018 voor meer informatie.

Technisch stagiairs
Volg jij een technische studie op MBO of HBO niveau en ben je geïnteresseerd in een stage in energie en duurzaamheid? Samen met een technisch specialist ben je verantwoordelijk voor het monitoren van energieverbruik, het implementeren van maatregelen en het geven van een maatwerkadvies aan scholen én leerlingen. Zie de Vacature Techniekstage 2017-2018 voor meer informatie.

Tussenjaarstudenten
Ben je op zoek naar een langdurige stage/tussenjaar rondom duurzaamheid en hou je graag van het organiseren van evenementen, dan is dit perfect voor jou! Je kunt aan de slag wil met de educatieve insteek van duurzaamheid op scholen in Utrecht, met het organiseren van evenementen tot het uitvoeren van energiescans en het opzetten van de monitoring van het energieverbruik. Zie Vacature Tussenjaar 2017-2018 voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in één van onze vacatures, heb je vragen of ben je benieuwd naar ons leuke team? Neem direct contact op! Bel Paul Dijkstra, 030 302 16 36 of mail naar utrecht@energychallenges.nl